When to start Fish Oil supplement?

Hi moms... Bila ya weeks y sesuai utk start fish oil?😅😅 sy 12 wks 1 day....dah start... Esok 1st day sy kena start ambil Aspirin jugak sb sy pregnant kli ni overweight. #advicepls #mommybuntu #bantusharing #pregnancy

When to start Fish Oil supplement?
2 Balas

hai sis. Doctor dulu suruh saya start masa 3rd trimester. tu pun tk smpat nk hbiskn sbb 38 mnggu dh bersalin. after bersalin saya sambung consume hbiskn😁 klau tk hbiskn bazir pulak,harga pun boleh thn😅

hi, neurogain biasa ambil waktu 3rd trimester.