Supplement ketika mengandung.

Apakah supplement untuk 13 minggu.cukup kah makan folic acid. #ingintahu

4 Balas

doc sy ckp cukup sekadar ambil folic acid kalau xde masalah lain. ambik vitamin ikut saranan doc sahaja. kalau vit c pun makan buah oren sebiji sehari pun dah mencukup doc sy kata

boleh try Jelly ni 🤭 www.wasap.my/60129876070/jellynufiya sesuai utk ibu hamil dan menyusu boleh amik seawal kandungan 4 bulan

Tk perlu makan supplement lain pun takpe tp kalau sebelum nk makan apa2 supplements, refer dr terlebih dahulu..

ckup