Baby 3month25day

Nak tanya momy2 semua,baby sy 3buln25hari..Dah 4hari tak membuang normal ke?bby full fm..Baby minum susu ok ikut kuantiti yg biasa..perut Baby ok je,X kembung,kerap kentut dan baby buang air kecil PON ok je. Sy selalu urut perut n betis BBY serta buat senaman kayuh ..sory sy first baby...Tq momy..

1 Balas

X normal tu. Lama sgt tu baby x membuang. Baby yg drink FM sepatutnye hari2 kena poop. Mgkn kena buat kerap lg kayuhan n massage perut baby. Kalau x membuang juga kena bawa pergi klinik.

2y ago

terima kasih☺️..BBY sy DH Popo semlm..najis nya ok tiada sembelit..mungkin beralih bulan Sebb BBY sy lgy 3 day nk masuk 4month..