Newmommy newbaby

Nak tnya baby 1 bulan lebih..selalu rasa x selesa perut sbb kembung dan ketidakhadaman ni disbbkan susu ke? Anak sy minum full formula..sblm ni minum ok..start 2 hari lepas x berak n asyik menangis mcm x sedap perut..buat xray perut doktor cakap normal..

1 Balas

Bby skit perut kot, letak minyak angin kt perut sapu nipis, klau tngok bby mcam tak slesa beberapa hari, maybe kna tukar susu, slama ni memang susu tu ke yang bby minum, tpi bru kli ni tak berak²?