Kawasan intim gelap

Hai. nak tnye normal ke kwsn intim tu makin gelap pelik bila dh masuk 29 minggu ni? dia akn jd cerah blk ke lps brsalin or ada cara nk cerahkan blk? #1stPregnancy

4 Balas

Sama la saya pun sis. Baru semalam cakap kat husband, awat gelap pulak jadii. Husband saya gelak je, sebab dia baca katanya normal. Saya pun baca banyak article katanya normal. Tapi kita jadi tak selesa 😂 saya pun tak tahu nanti dia akan cerah balik ke tak. Tapi biasanya kalau orang yang jenis gelap kat tengkuk tu, dia akan cerah balik. Minta minta kat area sini pun cerah balik la nanti.

2y ago

hrpnya gitulahh..insecureee 😅

Sama laa suami tegur badan sy nampak gelap, tambah2 dekat ketiak turun sampai tepi2 breast, leher, celah kangkang ya Allah kadang malu nk pakai seksi depan suami, dh try scrub pakai sabun daki toner daki apa semua tk ada jadiii 🤪 tp ramai ckp sbb baby girl dia ambil seri ibu & hilang lepas besalin nanti

2y ago

ooo ptutla celah2 makin gelap. ingt slh pakai losyen or deodoran 🥲

normal puan. bkn kwsan itu sj, celah celah ketiak,leher, paha, lutut, bahagian bawah breast kiri kanan. akak beransur cerah once dah beranak 😌

normal..