Scan gander baby

Nak tanya mommy² semua , sy first scan gender baby msa 24week nampak baby girl , tpi next scan tak nampak dah sebab baby songsang , first scan tu kira dah konfem ke belom ye #firstbaby #ingintahu 😅

5 Balas

sy ank first dh bersalin baru tau jantina bby girl.. ank no2 22w dh tahu bby boy.. yg no3 ni 33w masih blom tahu bby girl or boy sbb dia kepit.. 38w sy dh kena bersalin sbb GDM on ubat metformin so mmg dh compom bersalin..