Scan gander baby

Nak tanya mommy² semua , sy first scan gender baby msa 24week nampak baby girl , tpi next scan tak nampak dah sebab baby songsang , first scan tu kira dah konfem ke belom ye #firstbaby #ingintahu 😅

5 Balas

InsyaaAllah baby girl . Tapi andai kata ada duit lebih , buat 5d scan untuk kepastian atau nanti ada setiap kali checkup minta doktor tengokkan gender . Bukan apa , sepupu saya dari awal check gender perempuan nampak & brg keperluan semua pink . Excited anak first perempuan , dah ada 3 anak lelaki . Sekali keluar lelaki jugak . Berbaju & brg pink laa dah semua baju anak sebelum ni dia sedekah habis .

hye sis sy dr mngdung pai skrg mmg rjin g swasta scan.. 3-4 kli scan alhamdullilah girl...#secondbaby.. dulu ank first boy..snnag detect ada bird pistol smua...yg ny scan.mmg flt xd bird nmpk bibir alhamdullilah girl... next checkup details scan plk..😘 semoga urusan sis dipermudhkn

2y ago

sama2 sis..aah klau sis free bleh je scan swsta tgok keaadaan bby n gender bby..heheh..snnag dh thu nk shopping brang bby smua..😘

kalau dh nmpk girl.. insyallah girl to sis... sy masa 20week scam gender mula2 scan dokter ckp mgkin girl... bila dokter scan skli lgi mencanak naik pistol dia... mrh sbb ckp dia girl🤣biasa girl sush nk nmpk kira sis bertuah dpt thu cpt sbb ad stngh org xthu

2y ago

mcm tu ke sis , sbb sy dh 28 week blm prepare ape2 lgi sbb tkut scan pertama tu x konfem😂

sy ank first dh bersalin baru tau jantina bby girl.. ank no2 22w dh tahu bby boy.. yg no3 ni 33w masih blom tahu bby girl or boy sbb dia kepit.. 38w sy dh kena bersalin sbb GDM on ubat metformin so mmg dh compom bersalin..

Wallahualam. Kalau saya pun masa scan doc cakap girl. Keluar memanf girl. Tapi baju dan lain² saya beli warna yang unisex boleh pakai