operate pangkal rahim

Nak tanya mommy2 kat group ni..ada tak yg pernah ada pengalaman jahit pangkal rahim kerana nak elak kan baby dari turun..sy dh buat jumaat lepas dan duduk di spital selama seminggu tuk pemantauan..di hospital keluar darah cuma 2 hari sahaja lepas itu kering..dan bila saya pulang kerumah ada keluar mcm lendir yg berwarna kecoklatan keluar dari faraj..adakah itu normal..minta tolong sapa2 yg ada pengalaman tolong share dgn saya..

1 Balas

Ada prob servik ke?week bpe kena jahit?

4y ago

Mcm mn awk keje?ok ke?jgn gerak byk sgt..sy duduk je..baring p toilet je