kuo coklat dari faraj

hai mom na tnya ada x yg ad pangkal rahim luka ??boleh share tips tuk sembuh kan ?

1 Balas

Sy selalu buat garam kasar + asam keping . Gaulkan dlm air suam baru basuh faraj

2mo ago

Sama la sy. Masa pregnancy ank ke3,mcm ni jgk. Spotting byk kli. Kali ketiga tu,siap darah fresh kuar. Alhamdulillah. Ank skrg dh 1t8b. Pregnant yg ke 4 pun sama. Pergi cek kt klinik,mmg doc ckp pgkal rahim merah. Sy pun xtau nk buat apa.😂