Lendir daripada vagina semasa berpantang

Nak tanya, sy ada luka bersalin episiotomy dan di bahagian pangkal rahim ( servik ), lepas seminggu berpantang darah nifas tk keluar sangat dah tp ada lendir berketul yg keluar. normal ke tidak? ada yg pernah alami? adakah berpunca daripada luka jahitan di pangkal rahim tu?#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

3 Balas

Samalah macam sy. Kena pastikan keluar betul sis darah dan lendir semua tu. Selain tu blh cuba bertangas sis. Sy bertangas lepastu dah okay. Keputihan pun dh okay back to normal

klau blh biar kluar habis nifas.. rajin² bertungku..

bertungku