Susu n pampers

hi nak tanya mommy semua. susu formula n pampers ape ek bagus untuk newborn ? sebab nak standby 😇

23 Balas

Mamypoko untuk pampers, NeoBaby untuk susu (ada kat jayagrocer) susu ni paling nak sama texture dgn susu ibu. Kurang manis dia dan senang digest

sy pun first baby, tp ramai org suggest huggies newborn. spupu sy pun beli jenis huggies . sy beli 1 dlu nk try. susu xbeli lg .

sy bli pampers dryper,huggies,diapex ,xtau la yg mna ok . due bln 10 . baby nb kjap je nt tukar ke s ,so try je yg mna² .

newborn susu: S26 step 1 pampers: drypers touch, diapex & petpet kalau baby sensitif susu lembu (ada ruam): Isomil Soya

Susu kena try & error. Lain bby lain condition. Better bf dlu. Pampers : huggies, diapex.

Saya suggestkan cuba bf dulu. Kalau pampers saya guna mamypoko

Anak sy guna susu aptamil. Pampers guna pet pet

diaper : applecrumby... best giler lembut je...

sy beli pampers: petpet susu formula: nan pro

susu karihome...pampers huggies