pampers for newborn

Hi mommy . nak minta pendapat pampers mana yang bagus untuk newborn ?

8 Balas

Mcm sy ank gune pampers dryper touch.. sbbnye lg lembut klu trlmbat tuka pmpers dsbbkn ank mmbuang or kncing..dia xkn melekat dkt kulit bby ...sbb dlu pnh try pet2.. memula pkai ok..pstu tgk2 lm2 pkai bile time nurse lupe tuka pmpers ank ms ank tggl dkt nicu 17hri aftr lahir..nk2 bby prem lg nk kne jg btl2 an..hurm. tgk nk salin pampers ank dia melekat dkt kulit smpai bby blh melecet...then tgk ada another patient nye ank smpai terkeluar isi punggung dia sbb melecet dia xreda aslkn nurse lmbt tuka je punggung jd merah n luke..lngsung infection...tu tuka gune huggies n last skrng ni sgt2 ok tuk bby sy gune dyrper touch..very recomended..kat mall mahal klu nk bli better bli dkt shopee..tp kne bli dkt seller yg preferred la...seller tu blh d prcayai.. tuk botol susu..sy lum gune btl susu tuk ank..sbb dia full bf.. yg ada cume botol susu cm bear..tp lum.gune lg..sbb dpt skali btl susu ms bli pam susu elektronik jenama cm bear😂✌

4y ago

Mammy poko ok.. tp hrga mahal skt... pastu sy tukar huggies.. tp tak sesuai dgn baby.. skrg pakai drypers.. kene tgk kesesuaian pampers dgn kulit baby.. sbb dl ms anak 1st n 2nd Fitti basic.. okay jgk

Mamy poko is the best!👍🏻

saya guna mamypoko 👍🏻

Huggies, offspring

Mamypoko pink

Huggies 😍

Petpet :)

Huggies,