Pregnant 5week

Hi, ada sesiapa dekat sini czer March 2022, tapi terpregnant lagi sekarang? Anak saya dah 1y9m tapi period delay 4 hari dah. Last period first day 13/10 haritu. Pagi tadi try buat upt test positive pulak 🥹

Pregnant 5week
1 Balas

sy czer jun 2022, skrg masuk 28w pregnant adiknya. inshaAllah xde apa. jaga diri ya

6mo ago

alhamdulillah misi tmpt sy xde bising2. sbb sy ada pkai perancang and past pregnancy sy xde gdm or mslh kesihatan lain.