ciritbiritbayi6bulan

nak tanya mommy semua baby saya termasuk hari ni hari ke 4 dah cirit birit haritu pergi hospital doktor cakap biasa je bagi ors dah tapi ni pun belum berhenti lagi risau , tapi dia tetap aktif dan asyik nak menyusu je 😅 memang ambik masa yg lama nak pulih?

ciritbiritbayi6bulan
2 Balas

klau kencing berak susu ok. ok je. tgok bape Kali berak. and klau risau pergi je klinik cek. xpe janji kita cek n rase lega hati sikit even dktor ckp xde Pape ni normal je.

Baby saya 3 bulan mcm ni doctor pon bgi ors jgk still sama tpi sikit sikit so macam mn yer nk tukar susu ke