cirit birit

hi mommy! sorry kalau gambar menggelikan. nak tanya baby saya 7bulan 17hari, harini dh masuk 4 hari cirit birit. dah pergi klinik pakar kanak kanak, doc kata tak perlu risau aslong dia x muntah / demam. cuma saya risau sbb dia asyik berak je. makan selera, minum susu habis, aktif jugak. cuma saya risau dia cirit birit je. sampai melicit punggung & bunga. mommy semua ada tips tak? 🥺🥺🥺 help pls

cirit birit
1 Balas

Hai. Doc ada nasihat kan bab susu tak? Anak mommy menyusu susu badan sepenuhnya? Syukur anak ada selera makan dan menyusu. Kalau anak saya doc pediatric bagi ubat so makan ubat dan melecet boleh letak sudocream, bepanthen atau drapolene.