hi mommy

Nak Tanya mommy berpantang sendiri ke rumah mak ayah atau pun mentua... kalah pantang sendiri sewa hikmat bidan sekali jaga anak ke? Kalau pantang sendiri baject angaran berapa yA sekali dengan baby

31 Balas

Klo xtahan bebel, lbih baik pantang sdri.. Klo parents jnis xbebel, sy plih keluarga sdri.. Bab sewa tu rsanya klo yg biasa bwh 5k..tp tgk bil hari yg kita ambil..ada stgh ambik 7 or 14 hari, dh kuat buat kerja sdri..