SPOTTING

Nak tanya mommies2 kat sini, normal ke awal pregnant ade spotting sikit2? Warna coklat2 and kengkadang tu mcm ade benang pendek warna merah hati? Dh masuk nak 3 hari mcm ni.. Adakah normal?

12 Balas

Refer dr utk kpastian..

5y ago

Sy bleeding pon klinik soh p hosptal.. bhgian emrgncy.. Alhamdulillah masih ada rzeki..

Baru smlm consult doktor sbb sy pn ada spotting sikit2. Doktor ckp ats 6minggu x sepatutnya ada spotting. Maksudnya x normal. Tp doktor scan baby ok. Sy dh 10mggu. But still Doktor bg sy surat refer ke hospital. And ubat duphaston kuatkn rahim. Sy blm ke hospital lg. Nk monitor dlu mkn ubat.