SUPPLEMENT

Hi, sy 1st pregnancy 16week. Nak tanya mommies y berpengalaman share berkaitan pemakanan supplement dan kesan pada mommies y pernah mengalami untuk 2 keadaan di bawah.? 1. semasa pregnant consume SEMATA ubat doc (folic acid/obimin/iron/zincofer dll) smpai bersalin. 2. semasa pregnant consume ubat doc + supplement (contoh macam minyak kelapa daea/vit C dll) smpai bersalin.

1 Balas

Saya consume vitamin kk bagi je sepanjang preggy, obimin. Hb saya cantik even makan apa pon. Dah 30w keatas camtu, saya try jugak makan kelapa dara sebab ada kata senang bersalin. 37w dah keluar baby cara czer.

5y ago

Samaa