Serbuk vit c Masam Masam

Nak tanya mommies, sedap giler benda ni. Boleh hilang terus rasa mual2. Tak manis langsung just masam. Rasa mcm ni penyelamat bila nak makan tak selera. Ada tanya dkt seller kata 5 bulan ke atas baru blh consume. Sy baru 9 minggu. Tapi curious jgk ye kalau ambik jgk sikit2 blh kee ? Time tak pregnant taknak ambik sbb masam sgt, time dh pregnant ni la duk menyuap ni. Masam tak rasa apa dah.

Serbuk vit c Masam Masam
1 Balas

Mmg sesuai utk preggy mom ke sis? Hati2 bila nak consume apa2 masa preggy ye