Kursus Program Peneman Penjagaan Mesra Ibu

Nak tanya, mommies out there ade x husband yg dah pergi kursus utk teman ms dlm lbour room nnti. Blh bgtau cara nak apply x. ?

2 Balas

Nak tanya.. Hospital Selayang mewajibkan suami untuk mengambil kursus peneman bersalin ke tak yer untuk menemani isteri bersalin. kalau pihak hospital mewajibkan.dimana bole mengambil kursus tersebut.tq semua

Husband and sy dulu pergi kelas antenatal. Ada yg dianjurkan oleh gov hospital, klinik kesihatan atau ada juga private hospital. Boleh research on kelas antenatal dekat website hospital, and apply dari situ.

1y ago

class antenatal dgn kursus peneman tu sama ke ?