Kursus Peneman Hosp Melaka

Assalamualaikum. Ada tak mommies kat sini yang tahu pasal kursus peneman hosp Melaka? Bagaimana cara nak sertai kursus tersebut dan siapa yang perlu saya call/hubungi? #firstmom #pleasehelp #32weeks

3 Balas

sye da try tnye waktu di wad bersalin nurse kte kne pergi hospital melaka bahagian O&G kte na daftar kursus y penting kne bawah 34w bole join kursus .. tapi nurse pesan pergi awal sbb kursus tuu cepat penuh ...

2y ago

tak pasti laa untuk y itu .. nurse ckp dekat sye mcm tuu dlm wad bersalin ..

Sekarang (2023), sesiapa yg nak ambil kursus peneman untuk bersalin di hospital Melaka boleh tanya dan daftar di kkia masing2. Klu tak silap, kena amik masa week 28. Plg lewat tak pasti plak week brp.

sya pun nk amik jgk tp x thu nk call spe

2y ago

alahhh x sempat esk da 30weeks