SUSU KENA MINUM SUAM2 KER

Nak tanya mommies la kan minum susu kena yg suam ker contoh susu Hl tu dlm peti kena pnskn ker? Sorry tak taw tu saya tanya ?

11 Balas

Klo susu fresh dlm peti minum terus jela. Knpe nk panas kn huhuh. Sy lg suke susu sejuk😆 melainkan bancuh yg tu kne suam.

4y ago

Ok. Xyah panaskan xpe. Minum direct dri peti je sedap.. Klo awk suke suam2 bleh je nak panaskan..

Saya suka minum sejuk tp scara sederhanan. Orang kata baby jadi gemukla...tapi syukur baby sihat jg.

klau dlm peti ais minum trus je sis, kcuali susu tepung boleh la buat suam2 😊

Xtau ugk bb sy minum semua suam ke sjuk ke minum je huhuhu

Minom suam keluar balik, minom sejuk

Dalam peti ais tu boleh terus minum direct

Minum sejuk pun ok. Lagi sedap😋

sejuk or suam2 kedua2 ok je.😊

Minum sejuk pun ok

Terus minum