First time preggy?

Nak tanya mommies, First time mommy tau mommy pregnant ??? Menangis atau jerit??? Tanda2?

46 Balas

Blur xtahu nk buat ape.. Mse tu sje2 je nk check upt, mse tu smggu sblm tarikh period.. Mcm xcaya naik double lain.. Bg tahu kt umi dlu bfr bg tahu kt husband sbb x caya.. Check upt smpai 3kali, tiga2 naik double lain.. Eskkan tu, dtg coklat2 kt seluar, igtkan nk period, bg tahu kt umi, umi ckp mcm x logic je, xpernh upt tu salah.. Eskkan g beli y clearblue digital, tnjk pregnant 2-3week.. Tggl je test tu kt cermin meja solek, sbb xtahu mcm mne nk bg tahu kt husband.. Husband tgk.. Dia kate maksud dia ape.. Terus g klinic.. Doc sahkan pregnant sbln..