First time preggy?

Nak tanya mommies, First time mommy tau mommy pregnant ??? Menangis atau jerit??? Tanda2?

46 Balas

Sy preggy skrg anak pertama second married, first married anak sorg jgak. Lepas 2tahun kahwin br pregnant bln10 2019.. Agak terkejut sb tak ready lg. Masa tu fikir komitmen tgh bnyk, masa cek upt, naik double line. Menangis sb tak boleh terima.. Dgn alahan teruk.. Alhamdulillah family bnyk support sy. Sy redha.siapa sy nk pertikaikan rezeki Allah. Skrg dah 35w 4days..