First time preggy?

Nak tanya mommies, First time mommy tau mommy pregnant ??? Menangis atau jerit??? Tanda2?

46 Balas

Tanda2 seminggu perut x selesa cramp bila nk tido mlm smpai nangis2 sbb sakit. Pernah satu mlm sbb x tahan sngt sakit husband ajak gi klinik tp smpai dpan klinik hilang rse sakit pastu balik mcm tu je. Hahaha selang 2/3 hari mak dgn kakak tegur muka pucat sngt mcm lain je. Mse tu lagi 4 hari date period. Tp husband ckp check je kot2 ada. Mlm after maghrib check tngok double line. Huhu nangis laa terkejut pun ada. Husband pun nangis. Haha tp nk kepastian mlm tu jugak pergi beli satu lagi pregnancy test sbb nk check lagi esok pg. Bangun pagi terus check mmg confirm double line. Alhamdulillah skrg dh nk masuk 6bulan.