First time preggy?

Nak tanya mommies, First time mommy tau mommy pregnant ??? Menangis atau jerit??? Tanda2?

46 Balas

Menangis. Masa tu dah 7 hari lepas birthday suami. Masa birtday suami dah terlintaas nak cekk tapi tak kofiden sebab tarikh period lambat lagi.. Ajaibnya sbulan sblm tu suami selalu pesan jangan lasak2 and selalu suruh rehat sebab waktu tu saya baru training untuk event run. Tapi saya degil tetap training sampailah cek upt. Syukur sangat baby baik okay je teman ibu dia training 😁