GDM sangkut selepas berpuasa dari 10 malam

Nak tanya mommies, ada tak yg berpengalaman sangkut bacaan sebelum minum air gula? baseline 5.1 tapi saya 5.2. Sebelum minum air gula lagi da sangkut. Nak minta advice :(

2 Balas

Sy pon sangkut kat situ 5.3.. Tapi yg lepas 2 jam tu ok.. Sekrang kena buat bsp sebulan sekali.. Kena pandai kawal diet..

4y ago

Ada kat dalam buku pink la sis.. Cube selak2 buku tu... Kat depan2 je.. Tu lah kena juga buat.. Tapi ok la sebulan sekali je.. Tak ada la nak ulang alik je kejenya.. 😅😅😅

bkn sllunya klau 7.8 bru sgkut ka

4y ago

Ha ah ini bacaan sebelum minum air gula. Ada yg pernah sangkut sebelum minum air gula?