minyak telon

nak tanya, minyak telon apa yang sesuai utk baby newborn selain minyak yuyi? untuk bakal baby sulung ??

36 Balas

Sya plih mnyak ni utk bby..sbb Bau harum,tak panas..tp sya beli Botol kecil dulu..kalau ssuai kt bdan bby nnti,kita repeat sllu ❤️ #firstBby #33w😍

Saya pakai minyak bebe anugerah . Bau wangi n semenjak tukar minyak bebe ni mmg baby elok je . Sesuai la agaknya dgn dia . 🤭

Sy guna minyak mestika,klau slsma pn bgs cepat jea lega...dulu guna myk yuyi tp xok. Yg mestika ni mmg trbaik..

Sy guna minyak baby anugerah.. Sampai anak umur 6 tahun still guna.. Sbb bau die best. 😁

4y ago

Sme kite sis..👍👍

saya pakai kan minyak kayu putih yg ade gambo ayam tu sis elok smpai skrg pkai tu baby sya dh 8 bln

Saya pakaikan anak saya minyak bayi mestika kt bdn dan blkg. Kaki dan betis saya letak yuyi.

Sy pkai kn ank minyak kayu putih ni since ank sulung lg..xpnah tukar myk lain..

minyak kayu putih cap burung kaka tua...tu best sngt wangie baby btul...

Myk bebiku... Setiap kali tukar pampers pakai kt baby utk elak kembung perut

Minyak AO waleet bagus..wangi je..elok sgt utk baby batuk berkahak..

4y ago

Rm40 sebotol..tp mmg berkesan sis..sy dh msk botol ke 2 dh..