Nak Tanye

Hai momies2 dalam ni, nak tnye minyak ape yg sesuai untuk baby? Telon ke yuyi?

17 Balas

sis beli minyak nona roguy utk bayi , atau minuak bidara lg bagus . kalau nk try pkai minyak bidara sy blh rekemenkan utk sis . ank sy pkai dr dlm pntg smp skg , jrg skli dia nk kembung , kalau keluar gi mana2 , sy celakkan pkai minyak bidara tu je , xoanas lgsung minyak tuu

5y ago

jap ye

Telon. Yuyi agak panas. Setengah baby xsesuai. Mcm baby sy. Pakai yuyi merah2 kulit dia.

Sy guna baby herbs cream.. Baby sy kalah dgn minyak.. lps guna timbul bintik2

Saya guna minyak mestika bayi , bau wangi dan baby tak kembong

5y ago

Saya pon suka pakai kan myk mestika ni.. Bau wangi.. Ssuai sgt tuk baby.

dekat mana ada jual minyak telon ni.. farmasi ada x

5y ago

ok tq sis

Minyak telon bebiku bau dia best..😁

Sy pkai telon brand bebiku...

Herbal cream tropika🥰

Minyak mestika

Minyak baby di ruqyah