Minyak telon baby

Nak tanya ibu2 dekat sini sapu minyak telon apa ya utk baby sebab tak tahu nk beli minyak apa. Risau terlalu panas utk newborn baby. Minyak telon baby cap lang ni ok ke?

Minyak telon baby
4 Balas

newborn sy guna minyak bebe anugerah ni je. selesa la juga tgok dia. tak panas pon minyak ni. sgt recommended 👍🏻👍🏻

untuk baby new born sy sarankan beli my baby minyak telon. sgt recommended. sbb yg ini terang² 2-5 tahun.

1y ago

Betul. Saya pun beli brand my baby minyak tak panas, letak banyak pun baby selesa

cuba guna minyak terapi A-Affan ni.. saya guna utk dua2 anak saya.. Alhamdulillah okay

krim youbaby