IBU MENGANDUNG

hi nak tanya minuman dan mknan yg bgs untuk baby hehe . maaf la sbb tak tahu ni ni baby first

3 Balas

Hi. Moga dipermudah sepanjang kehamilan ya. Elak makan makanan yang terlalu pedas, elakkan air yang terlalu manis dan bergas. Makan makanan seimbang, jangan skip makan folic acid dan ubat yang disarankan doc masa check up, makan kurma pun disarankan juga, kalau takda alahan susu boleh minum susu

mkn healthy food. krg kn manis, manis, pedas. mentah. berangin. jgn amek sebarang vitamin or ubt2 jus2 yg x diiktiraf. mkn je ubt yg doctor bgi. x perlu supplement tambahan yg beli kt luar.

bole cek google..or dlm apps ni pun ade