Nak tahu harga scan baby

Nak tanya kalau scan jantina baby mahal ke? Maaf tanya sbb anak first nak tahu hehe😊

3 Balas

boleh cek klinik ultrasound sonobee. Rate kalau gender scan sahaja dlm range rm20. Tapi better buat full detailed scan sbb akan cover sekali gender, growth scan dll. Yg ni bole start buat 18-22weeks.

call klinik yg awk nk pegi tu tye lagi baik. kekdg klinik ni ade promotion. takat early pregnancy scan tu standby je rm50 ke rm100. kalau btol pregnant nnti doctor bgi sekali dgn folic acid.

Saya pergi ‘klinik Anda’. Detail scan RM170 sekali dgn gender scan. dia check otak, hati, paru2, buah pinggang semua.