Salam semua,

Just Nak tanya and minta pendapat, ada ke hospital swasta kos bersalin dalam rm1500-2000? Thank you.

3 Balas

sayang, kalau still awal semester you can pay installment certain hospital. i went kpj puchong ada installment around 2500-3000k cmtu. tp ni normal birth la, kalau assisted birth guna vacuum ke tambah rm750 and kalau surgery mayb up to 7k above. but kalau tak bayar full hari tu pun diorg tak akan halang you kluar hospital pun, until you pay fully baru surat lahir hospital tu dia release. so lambat pendaftaran la.

Umra shah alam rm1.9k bersalin normal sharing room. Ni basic cost je la xcmpur hidden charges.

4y ago

Thank you for sharing 😊

Basic cost nie.klu cmpur hidden cas nk 3k gak rsenya

4y ago

Thank you 😊