Kos bersalin bersalin di gov kalau checkup swasta

Hai semua. Saya nak tanya. Kalau kita checkup di swasta dan bercadang bersalin di hospital gov. Kos bersalin tu macam mana? Sebab saya baca ada yang cakap kos bersalin sama macam bersalin dekat hospital swasta. Ada sesiapa yang berpengalaman boleh share tak? Thank youu #1sttime_mommy

1 Balas

Kos bersalin kalau warganegara then harga warganegara. Cuma kalau wad kelas satu tu beza lah dgn harga wad kelas lain.