Masalah Nadi.

Nak tanya mana2 mummy lah yang masalah macam saya. Dokter kata saya ada masalah Nadi laju. Bila kira sampai 100 lebih. Lepas tu nurse suruh datang lagi untuk ambik darah. Kenapa ye kena ambik darah? Ada masalah jantung ke? Sebab cek jantung pun laju jugak sampai 100 lebih jugak. Bahaya tak? Risau jugak. Mohon pencerahan.

7 Balas

Jika nadi laju boleh bhya pada kandungan mommies.. Apa yg dr dan nurse sarankan ikt je untuk kebaikan mommies dan kandungan..