Pregnant mom 24 weeks nadi laju

Ada tak korang ada masalah pregnant nadi laju sampai hospital refer ke pakar jantung? Tp jantung baby normal. Yg bacaan jantung ada sikit abnormal ibunya. Ada ke tips makan apa2 ke untuk nadi normal bawah 100 bacaannya. Sbb bacaan nadi kalau takde buat apa2 dlm 103,105 tp masih bawah 110 tp kalau habis buat kje nadi ada naik sikit tp bawah 120. #firstmom #ingintahu #bantujawab #SeriusTanya #bantusharing #Sharing_dong_Bund

1 Balas

Cukup rest sis. Jgn stress kawal emotion. Mkn buah2 sayur2 yg healthy. Selebih refer dkt doctor