Redeem point photobook

Nak tanya, macam mna nak redeem point? Baru nie saya ada click on redeem point utk 25 keping gmbr 4R. Lps dah click tu, point sye ditolak & sye xdapat apa2 notification dari Asianparents. Asianparents, blh tak resend lagi email dkt akaun gmail sye(baru update email gmail) sblm nie guna yahoomail. Sye tak pkai yahoo dah, guna gmail je skrng. Please sent dkt email yg betul.

1 Balas

Hai! Hasil semakan kami, puan baru sahaja menebus ganjaran 25 Gambar 4R dari Photobook pada hari ini, 17 Oktober, pukul 11 pagi. Untuk makluman, proses penghantaran emel ganjaran akan dibuat dalam masa 1 hingga 3 hari bekerja. Teruskan memeriksa emel puan dari masa ke semasa. Kesabaran puan amat kami hargai. Sekian makluman, terima kasih.

5y ago

Bagusnya admin. ,🥰