Hi mommyy

Nak tanya macam mana nak elak masuk angin ya? Sebab smlm perut kembung smpai susah nak tidur. Sekarang pregnant 7w.

1 Balas

Elakkan makanan berangin and apply minyak angin . Tapi macam saya tak semua balm atau minyak angin ngam , kadang ada yang sapu pun tak rasa apa . Saya masa tu guna balm al-falah . Susah nak dapat balm ni tapi setiap kali sapu je terus kentut , kalau guna untuk urut pun hilang rasa sakit .