Pregnant 8week dan sembelit

Nak tanya. Macam mana nak bagi membuang ya? Sy rasa dah seminggu tak membuang. Hari2 sy mkn buah. Buah epal sy makan. Buah jambu batu makan lepastu muntah balik. Husband kata maybe tak membuang sbb asal makan je mmg akan muntah balik. Tapi tu lah risau jugak lama tak membuang ni.

3 Balas

saya pun macam ni juga. makan buah dan cuba banyakkan minum air. masa rasa memulas tu terus ke tandas kalau tahan lama pulak nak tunggu rasa memulas tu.