Sembelit😭 pregnant 2bulan

Macam mana nak atasi sembelit?saya minum yakult hari2,sayur memang kurang makan..tapi buah saya makan,cuma kadang makan buah banyak sikit rasa nak muntah.. Sembelit sampai nangis masa membuang😩 stress.. Buah apa yang sis boleh cadangkan?#1stimemom #bantusharing #pleasehelp #advicepls #ingintahu #sembelitsaathamil

2 Balas

kalau mcm saya, saya makan masakan kacang bendi je. itu sangat membantu untuk atasi sembelit biasanya . dengar mcm merepek tapi saya selalu buat macam tu klau sembelit . atau banyakkan minum air kak

3y ago

minta maaf sangat² kak saya tak tau 🥺🙏🏻 semoga sentiasa positif ye kak . doa yang banyak². amen 🥺

mkn byk sayur,buah & minum air byk