FPP Hosp Sg Buloh

Hi, nak tanya laa siapa pernah ada pengalaman bersalin fpp di hopt sg buloh? Boleh suggest doctor pmpn yg bagus tak? Sy baca di website dia 20weeks baru boleh booking ?.

1 Balas

Sy pernah nk try book tp full n xdpt pilih doktor yg kita nak so tak jadi amek fpp.. Tp alhamdulillah bersalin sume ok.. Dipermudahkan urusan.. Nurse, katil, labour room sume okay.. Smooth je

4y ago

Yup sis.. Bersalin kt sg Buloh.. Alhamdulillah wad sume ok.. Katil sume dpt.. Xdela tgg kat kerusi ke apa ke