Booking FPP Putrajaya

hai mommies, sy nak Tanya Ada sesiapa yg pernah bersalin/dh booking utk bersalin di FPP PUTRAJAYA?lepas confirm call booking dorang akan bagi WhatsApp tak? Sebab kawan sy baru brsalin Di FPP Sg Buloh & dia ada dapat WhatsApp as confirmation.

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Sy da booking sis. Tapi tak dapat pape whatsapp pun. Lepas booking tu diorg akan bagi tarikh first appointment kita dgn doktor.

2y ago

Bulan 8 ni first appointment

Sg buloh dah boleh guna utk bersalin ke sis ?

2y ago

Ok.sama2...