Vitamin Obimin

Nak tanya la ubat tu dah ada folic asid ke ? Sebab risau kandungan x ckup kuat . Sbb baru 10wd1...alahan teruk sangat2 semua x boleh mkn kecuali roti, air mineral,buah2han

2 Balas

Obimin dah ada folic asid, tapi sy makan blackmores pregnancy & breastfeeding untuk support. (sebab sy tak minum susu) sis makan buah jambu batu banyak sikit yaa. bantu untuk tenaga. First pregnancy sy gugur. (5w) Tapi doctor tak suggest pun makan untuk kuatkan rahim selagi takda sakit ari2. Just jaga diri & positif. Now usia baby sy 12w. Sy banyak baca soalan sis atas kerisauan. Sy Ye hati semua risau sama je. Banyakkan berdoa & berehat ye 💕

5mo ago

Haritu sy pun ada travel lebih 300km sbb mertua meninggal dunia kat kg. Pergi balik selamat sis. Cuma alahan muntah dlm kereta banyak kali, berhenti kencing lagi.

dah makan obimin, tak perlu makan folic acid. obimin dah lengkap semua ada. tapi kalau awak masih ada stok folic acid, habiskan je.

5mo ago

Okey sis tQ..nak tanya la dia sekali kuatkan rahim kite ke ? atau dari pemakanan juga utk kuatkan rahim