confius

Hai semua, saya nak tanya. Betul ke kalau dah makan obimin , x boleh makan folic asid 500mg tu? Sebab saya dapat dua² jenis ubat tu...tapi ada orang cakap x boleh makan dua²...

2 Balas

Obimin da cover folic acid actually mommy. Sy awal² dapat folic acid, then kk switch tu obimin & bagitau xperlu da amik folic acid. Obimin tu dah ade multiple vitamins dalam tu. . Klo mommy ragu², tanya je klinik blek makan obimin je boleh x? Or kena jugak makan dua². Mesti ade reason knape kk bagi both suruh makan.. dapat jawapan on the spot. . Klo malas pergi kk balik, call je kk tu kan dekat buku pink mommy ade no.tepon kk. Nak google no.tepon kk pon boleh 😊

.. baik sis tnye nurse si dkt kk..

5y ago

Ok