Hi...mmy..

Nak tanya la kan...barang2 yg kita packing baju bby sampai 3 4 helai,cawan mangkuk,barang mandi bby apa semua tu memang terguna ke semua masa p hospital 😬kalau boleh nanti nak bawak sikit ja.jenis fobia dengan hospital ward apa semua nak packing pun xda mood.sehari packing 1 barang .lagi takut nak duk wad dari nak beranak😬sekarang dah 37weeks lebih😬

7 Balas

Baju baby sampai 3-4 helai😂 bwk sepasang je utk discharge nanti. Mandian baby pun tak pyh sis. Cawan & thermos tu stnby je dgn makanan kering mcm biskut, milo .. lps beranak nanti lapar.

12mo ago

tlebih tengok kat tiktok macam2 diorang bawa sampai 3 4 beg 😝