Bila nak packing barang ke hospital

Hai mommy's semua....nak tnya bila agak nya masa yg sesuai packing barang2 kita dan barang2 baby untuk ke hospital ya....dan kalau blh mummy2 share la apa yg ptt saya bawa ke hospital nanti ..saya blur plak kali ni xtau napa

2 Balas

mommy : - set pakaian untuk balik - tuala mandi - toiletries - pad (10 keping ++) - charger/powerbank - kudapan (mineral, biskut) - buku pink, ic, phone 👀 baby : - set labour room (baju, bedung, pampers, pad mommy) - set baju (2 set) - pampers (10keping ++) - wet tissue - disposable plastic (plastik buang pampers)

masuk 7 bulan boleh dah nak start kemas barang ibu 1. telekung 2. baju balik sepasang (termasuk tudung, undies) 3. air mineral, makanan 4. powerbank 5. padsssss 6. buku pink, ic 7. toiletries baby: 1. pampersss 2. wet tissue 3. bedung 2 helai 4. baju 2 pasang

4w ago

tq awak atas perkongsian nya