Packing barang hospital

Nak tanya,, packing barang berapa bnyk baju baby? #ingintahu #seriusnanya

2 Balas

tempat sy. husm kubang kerian ibu kena bawak baju sendiri. sy warded 3hari. hari ke2bersalin. hari ke3 discharge. baju ibu 4helai. kain 5helai. baju baby 2pasang dah cukup. lebihkan pampers je. barut tak perlu. kain bedung 2helai,mittenbooties 1pasang.. tisu basah. plastik pampers. mandian bby tk perlu. kalau nk pack lebih boleh simpan dlm kereta kot2 bby ada masalah. kalau tak ada masalah shari dh boleh balik. macam sy bersalin 5/9 10.55mlm. discharge 6/9 1ptg.

3-4 helai dah cukup sbb taktau kan beranak normal or czer.