Susu Anmum

Nak tanya, kat sini mengandung minum susu Anmum siapa ye... Kat sini ada ke yang oke minum susu tu. Dan minum susu tu boleh ke masa pagi dan belum makan

18 Balas

saya okay minum susu anmum, sesuai. hb pun selalu cantik je no problem. dah masuk 37 weeks, berat baby pun okay 😊 saya minum pagi dan malam. boleh je minum bila2 ikut kesukaan awak.

4y ago

Sis.. Nak tanya, Hb itu apa ye 😬sebab saya mengandung anak pertama, so banyak yang tak tahu.. 😬

Alhamdulillah, saya okay je minum susu anmum. Ada orang kena kencing manis bila minum, tapi saya tak. Susu ni apa2 pun ikut kesesuaian badan.

Saya trimester ketiga baru start minum, sekali sehari pagi atau malam. Minum hari hari berat baby naik okay je ikut week. 😊

Saya.. start kandungan 24w terus minum susu anmum perisa coklat tuu smpai sekrang 36w1d .. alhamdulillah serasi sngt 🥰

4y ago

Ala takut pulak nak minum😟

Sama saya minum susu anmum. Bgun pgi skli n mlm sblm tido skli.mmg sdp susu ye yg lain susu tekak tk blh trma anmum je ok..

4y ago

Biasa je perisa coklat tekak tk boleh trma

Sayaa minum dari awal sampai habis pregnant alhamdulillah okay. Tapi saya kurangkan sukatan.

Sye minum... Minum wktu pgi seblum mkn pon xde mslh. 😊 ikut kesesuai tekak sis

Saya pun xboleh minum anmum, berat naik dan baby lahir pun besaq (4.2 kg👶)

Sy minum susu anmum terus jadi kencing manis semasa hamil. Sy baru 10 minggu.

4y ago

Ha yeke.. Lepas tu sekarang macam mana sis

Saya minum susu anmum sedap jeeee. .pagi ng malam saya minum