PREGNANT

Nak tanya kat mommy yang dah 3 kali CZER .. Ada tak yang macam saya dah 2 kali CZER tapi terlekat jugak .. Agak misi bebel tak ??

5 Balas

Tgk nurse hehe..bukan bebel cuma bgtau risiko tkt perut bocor/ komplikasi kepada bersalin pramatang..itu saja..utk kebaikan ibu dan anak utk tidak berlaku tumpah darah sbb luka dlm perut tiada siapa yg tahu da full recover atau belum..sbb tu kena ada gap yg lama br boleh contd pregnant lg..apa2 pun tahniah and take care

Yes sy 3x caesar.. jarak umur anak 1 tahun lebih dan 2 tahun je. Kena bebel pasal register kandungan dah umur 3 4 bulan

Anak number 2 berapa tahun? Saya pon 2 kali ceaser ni.. nak pakai perancang lah

Saya tngh pregnant anak ketiga ni. Yg first and sexond dua dua czer. Ni jarak ngn second pun baru setahun lebih je😭 lekat pulak. Tp so far tkde nurse or doc bebel. Tngk klinik kot.. In sha allah diorang tk marah laa. Ni semua kerja allah.

5y ago

Takut jugak nak czer kali ketiga ni😭

Saya anak 1st czer baru genap 1thn 1bulan.. terus lekat yang kedua.. kandungan baru 1bulan .. takut jgk nak ke klinik. Tggu genap 2 bulan baru nak buat buku pink😂😂

5y ago

😂..