CZER 2 KALI NAK NORMAL KE-3 NIE BOLEH KE

Assalamualaikum kawan², nak tanya, ada tak kat sini pengalaman sama macam kes saya nie ? Begini, saya dah Beranak Czer sebanyak 2 kali .. Anak Pertama dan Anak kedua saya Beranak Czer .. Sekarang nie saya Tengah pregnant anak No-3 pulak .. jadi saya nak tanya, ada tak kat sini yang Czer 2 Kali, pastu Ke-3 dia beranak normal. Ada tak ? Saya harap ada rezeki ke-3 nie saya dapat beranak normal .. doakan saya kawan² 🥹🥹#SeriusTanya #ingintahu #bantujawab

1 Balas

Waalaikumussalam wbt Saya 2x czer… Masa sebelum czer kali ke 2 tu doctor dah bagitau awal2 kalau saya pregnant ke 3 saya kena czer jugak… Taktau la kalau ada momma yang normal for the third time

4mo ago

sama sis .. Doktor pun ada Bagitau saya benda yang sama lepas saya Selesai lahir czer anak no 2 nie kat hospital tu jugak Doktor tu Bagitau saya .. masa cek up no 3 nie pun nurse Bagitau lagi benda yang sama 😅 nak tahu jugak kot² ada Peluang normal ke 3 tu kan